in

Érvek és ellenérvek autóvásárláshoz rossz adósoknak

Érvek és ellenérvek autóvásárláshoz rossz adósoknak
Érvek és ellenérvek autóvásárláshoz rossz adósoknak

Amikor rossz hiteltörténettel a hátunk mögött autóvásárláson törjük a fejünket, bizonyos lehetőségek tárulnak elénk, de ezzel egyidőben megvan a rizikó is amivel számolni kell. Nem szokatlan, ha valaki rossz adósként autót szeretne vásárolni a közlekedése megkönnyítése végett, de ez egyben a hiteltörténet javításának kezdetét is jelent

i a gazdasági krízis után. Mielőtt autót vásárolnánk, szakítsunk időt a kamatok illetve a kondíciók gondos megvizsgálására ami által biztosíthatjuk magunkat, hogy ki fogjuk tudni fizetni a törlesztőrészleteket.

Az egyik legfőbb megfontolandó rész az autóvásárlásnál rossz adós révén, hogy milyen feltételekkel juthatunk a hitelhez. Rengeteg autóhitelt kínálnak rossz hiteltörténettel rendelkezőknek manapság, a legtöbb magas kamattal jár és a visszafizetési feltételek sem a legkedvezőbbek. Megeshet, hogy egy nagyobb összeget kell letennünk első fizetési részletként, vagy plusz fedezetet bevonniuk.

Mielőtt kiválasztunk egy magas kockázatú autóhitelt, legyünk tisztába a fizetési kötelezettségeinkkel, és hogy ez milyen hatással lesz a budget-re. Ne feledjük, hogy ha a tömegközlekedést igénybe véve még egy évig is kényelmesen tudunk utazni, akkor később sokkal jobb feltételekkel juthatunk hitelhez. Amennyiben ez nem megoldható, egy kicsit mégis várjunk, mielőtt hitelért folyamodunk, ezzel rengeteg pénzt spórolhatunk meg a későbbiekben.

Egy másik lehetőség rossz adósként autóhitelhez jutni, ha aláírótársat szerzünk, legyen az hozzátartozó, vagy barát. A hitelezők jobb feltételekkel tudnak hitelt kínálni, ha a társaláírónak jó a hiteltörténete és megbízhatónak találják. Az egyik hátulütője ennek, hogy ha a pénzt felvevő nem tudja fizetni a részleteket, az a társaláíró hiteltörténetén is meg fog látszódni. Mielőtt ezt a megoldást választjuk, bizonyosodjunk meg afelől, hogy a havi összegeket gond nélkül be tudjuk majd fizetni.

Míg fontosnak találjuk, hogy tisztában legyünk az autóvásárlás hátulütőivel, hadd jegyezzük meg, hogy rengeteg előnnyel is jár az autóvásárlás rossz hitelesként.

Ha van egy autónk, nem kell buszjegyre költenünk és nem vagyunk rászorulva másokra akár munkába menet, vagy csak ha egy gyors bevásárlást szeretnénk megtenni. Igyekezzünk a legjobb feltételekkel rendelkező autóhitelt megtalálni, és fizetni a törlesztőrészleteket időben, ezáltal javítva a hiteltörténetünket és megnövelve a későbbi hitel megszerzésének esélyét.

Mit gondolsz?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

GIPHY App Key not set. Please check settings

A lakáshitelről

Tanácsok rossz adósoknak lakásvásárláshoz

Tanácsok rossz adósoknak lakásvásárláshoz