Kövess!Lájkold Facebook oldalunkat is! Kövess minket!

Banki elszámolás – Lezárt hitelnél, fizetési számla hiányában egy másik számlára utaltatható, de a bankban is felvehető az összeg

Lezárt hitel vagy a tartozást meghaladó elszámolási összeg esetén, ha az adósnak nincs az elszámoló banknál vezetett fizetési számlája, akkor be kell jelentenie azt a fizetési számlaszámot, ahová a kifizetett összeg utalását kéri, vagy nyilatkoznia kell arról, hogy a bankfiókban pénztári készpénzkifizetéssel szeretné átvenni az összeget – közölte az OTP Bank.

A pénzintézet hangsúlyozza, hogy ebben az esetben az átutalás, illetve a kifizetés a bejelentést követő 15 napon belül történik meg.

Ha az OTP-ügyfeleknek a megküldött elszámolásnál bővebb adattartalmú elszámolásra van szükségük, akkor ezt kérhetik személyesen, vagy a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül (lakáshitel-vonal: 06-1-3666-205). Az OTP az igényelt részletes tájékoztatót az igényléstől számított 5 munkanapon belül megküldi – olvasható a bank válaszában.

MTI 2015. március 4.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..