in ,

Hitelek a karácsonyi vásárláshoz

Hitelek karácsonyi vásárláshoz
Hitelek karácsonyi vásárláshoz

Betért tavaly év végén egy hatalmas áruházba, ahol minden a karácsonyról szólt? Csillogó díszek, hangulatos zene és hatalmas akciók szinte mindenre, amire csak vágyik? Minden bizonnyal rögtön megragad a szeme a kedvező, nulla százalékos kamatozással bíró ajánlatokon, melyeknek ténylegesen igen nehéz nemet mondani.

Minden esetben vigyázni kell arra, hogy nem szabad egyetlen esetben sem besétálni a csapdába, hanem alaposan el kell olvasni a hitel felvételekor jelentkező költségeket.

Nem szabad minden esetben engedni a csillogás és a hatalmas árleszállítás adta hangulatnak, hiszen az ünnep hevében sok esetben az ember nem vesz tudomást arról, hogy mekkora anyagi terhet bír el és csak a karácsonyra gondol. Éppen ezért áruhitel felvétele előtt meg kell nézni, hogy milyen költségek merülnek fel a teljes futamidő alatt.

Arra kell figyelni, ha nem áruhitelt szeretne felvenni, hanem gyors elbírálású személyi kölcsönt, akkor mindenképpen számolni kell magasabb kamattal. Ilyenkor nem kérnek be olyan sok igazolást a bankok, így akár pár órán belül a számlán is lehet a kért összeg.

Ha legközelebb a karácsonyi ajándékokat hitelből tudja csak fedezni, akkor ne a gyorskölcsönöket válassza, hanem már jóval előbb indítsa el a folyamatot és válassza ki azt a konstrukciót, amely nem ró túlságosan nagy, sok esetben elviselhetetlen terhet az új esztendőben a családi büdzsére.

2015-ben is a karácsony közeledtével a bankok remek ajánlatokat fognak kínálni az ügyfelek részére, melyeket alaposan meg kell ismerni hátrányukkal együtt is! Gondoljon arra, hogy karácsony után mekkora terhet fog jelenteni a felvett hitel!

Hitelt csakis körültekintően

Hitelt csakis körültekintően!

Önrész hitel esetében