in

Önnek is segítenek a hitelszakértők!

Önnek is segítenek a hitelszakértők!
Önnek is segítenek a hitelszakértők!

Aki nem jártas a banki szolgáltatások területén, annak nagyon nehéz kiválasztani a megfelelő ajánlatot. A bankok különféle konstrukciók keretében kínálják a hiteleket. Ezek között egy átlagpolgár nagyon nehezen tud kiigazodni. Egy hitelszakértőt érdemes felkeresni ilyen esetekben.

A legtöbb hitelközvetítő cég partneri kapcsolatban áll bankokkal, melyeknek az éppen aktuális csomagjait lehet igényelni. Természetesen a legtöbb esetben meg kell fizetni a szakember tájékoztatását és segítségét, de így biztosra mehet abban, hogy teljesen átlátja azt a hitelt, melyet éppen felvenni készül.

Nem fogják a későbbiekben váratlan díjtételek terhelni, amelyek amúgy szerepeltek a szerződésben, csak éppen olyan szakmai nyelvezettel voltak leírva, hogy azt a legtöbb ember nem érti.

Ha felkeres egy hitelközvetítő irodát, akkor már határozott célokkal kel érkeznie, vagyis, hogy mekkora összeget és mire kíván felvenni. Ez alapján választják ki az ügyfél számára azt a banki ajánlatot, amely az adott esetben a legkisebb költséggel jár.

A hitelekkel foglalkozó szakembereknél meg is lehet kötni az adott banki csomagra vonatkozó szerződést, így nem is kell elmenni a bankba. Abban biztos lehet, hogy nem lesz becsapás áldozata, ha felkeres egy ilyen közvetítő-tanácsadó céget, hiszen a lehető legalaposabb számításokkal mutatják be, hogy havi szinten milyen törlesztésre lehet számítani és ez alapján az egyes ajánlatokat össze is lehet egymással vetni.

Sokkal nagyobb figyelmet fog kapni, ha felkeres egy hitelekkel foglalkozó céget, mintha bankban kérné ugyanazt a szolgáltatást.

Hitel KHR listásoknak

Lakásvásárláshoz hitel felvétele

Lakásvásárláshoz hitel felvétele