in

A Raiffeisen megmutatja, mi vár a sárga ajtón túl

Nagyszabású reklámsorozatot készített a márkának a Republic Group

A Raiffeisen megmutatja, mi vár a sárga ajtón túl
A Raiffeisen megmutatja, mi vár a sárga ajtón túl

Az új Lakossági Számla és Személyi Kölcsön kampányokban végre szélesre tárul a Raiffeisen bank ikonikus sárga ajtaja.

A leforgatott spotokban megismerhetjük, hol és hogyan készülnek a személyre szabott ajánlatok a bank életében.

A Republic Group már több éve dolgozik a márkán, a 2021-es évet pedig a kreatív koncepció és kommunikációs stratégia újragondolásának szentelték.

A korábbi storyline folytatásaként egy minden szempontból sokszínű 3D-s látványvilág fogadja a nézőt, ahol valamennyi banki termék és szolgáltatás helyet kapott. A filmben életre kel a Raiffeisen Tervmegvalósító csarnoka, ahol formabontó helyszíneken, mégis nagyon szerethető módon készülnek a minden igényt kielégítő ajánlatok.

“Összességében több, mint húsz éves pályafutásom legizgalmasabb, leghosszabb előkészítést igénylő és legkedvesebb produkciója volt ez.”

– mondta el Vértessy Flóra, a Republic Creative Group Head-je..

“Olyan filmet szerettünk volna készíteni, ami nagyon más, mint amit egy banktól általában megszokhattunk, és nem hinném, hogy túlzok, ha azt mondom, hogy magyar keretek között példátlan. A film izgalmas, új, modern, stílusos és megragadja a figyelmet, minden tekintetben felveszi a versenyt egy nagyfilmes produkcióval.”

Ha egyszerűen szeretnél bankolni, nálunk nyitott kapukat döngetsz

A kampány tovább erősíti a Raiffeisen Bank modern, innovatív imidzsét, miközben szakértői partnerként is hiteles marad. A banking with ease, vagyis a könnyedén, “bárhol-bármikor” bankolás élményét kínálva a progresszívabb gondolkodású, fiatal célcsoportok is megtalálják számításukat a Tervmegvalósító csarnokban.

Az offline és online felületeken egyaránt futó kampány gerincét három reklám alkotja: az elsőként induló Lakossági Számla és Személyi Kölcsön filmek mellé márciusban megérkezik a Lakáshitel kampány is.

„Ma már alig néhány másodperc áll egy hirdető rendelkezésére ahhoz, hogy az erős reklámzajban célba juttasson egy üzenetet.”

– véli Yalcinkaya Veronika, a Raiffeisen Bank marketing igazgatója.

“Ezért esett a választásunk a most látható megoldásra: a már jól ismert sárga ajtó mögé benézve egy újabb vonzó ajánlatot kínálunk, ami könnyen érthető, és szakértő támogatás áll mögötte. Ezeket az üzeneteket építettük fel egy olyan vizuális platformon, amely minden korosztály figyelmét felkelti, de mégsem túl harsány.”

Ki itt belépsz, hagyj fel minden unalmas megoldással

A Raiffeisen Bank Tervmegvalósító csarnoka egy különleges, nagyon szerethető, ugyanakkor rendkívül hatékony világba invitál, ahol a legmodernebb eszközöknek és gondos szakértőknek hála könnyedén sokszorozódnak a lehetőségek, formálódnak a THM-ek, és szép lassan a tervek is valóra válnak.

Filmek

Lakossági Számla:

 

 

Személyi kölcsön:

Egy évünk maradt még Babavárót igényelni

Egy évünk maradt még Babavárót igényelni

Erős az évkezdés az ingatlan- és a hitelpiacon is

Erős az évkezdés 2022-ben az ingatlan- és a hitelpiacon is