in

Hogyan válasszunk hitelkártyát 2.

Hogyan válasszunk hitelkártyát 2.
Hogyan válasszunk hitelkártyát 2.

Hitelkártyák összehasonlítása:

A következő fontos dolog a hitelkártya kiválasztásánál az ösztönző hatás. A hitelkártyát kiállító társaságok nagyszerű ajánlatokkal csábíthatják magukhoz különösen az új leendő hitelkártyatulajdonosokat. Mindenképp fussuk át a bevezető ajánlataikat és az átutalásokhoz tartozó rátákat. A legtöbb társaság már akkor is tud nekünk különböző kedvezményeket adni, ha használjuk ahitelkártyát. Ez magában foglalja a különböző megszerezhető pontokat és a pénzvisszafizetést vásárlásokkor. Ez felhasználható arra például, ha szeretnénk befizetni a hitelkártya számláját. Összegezve, nézzük át a hitelkártya társaságok által kínált kedvezményeket, kezdeti akciókat!

Mindezek után hasonlítsuk össze a THM-eket. A THM az a ráta, amit fizetni fogunk a vásárlásaink után, amikor a kezdeti időszaknak vége. Azt a hitelkártyát kell megtalálnunk, amivel a legalacsonyabb a THM “kár”. Hasonlítsuk össze ezeket, és találjuk meg a legkisebb THM-mel rendelkezőt.

A következő dolog amit meg kell néznünk, az a kamatmentesség időtartama. Válasszuk azt a hitelkártya-konstrukciót, amellyel a legtovább élvezhetjük a kamatmentességet. Általánosságban a minimális fizetési balansz 3% körül van, de ez társaságonként változhat természetesen. Kellő körültekintéssel válasszuk ki a legkisebb kamattal rendelkezőt.

Végezetül azt kell mondjuk, fordítsunk kellő időt a különböző hitelkártya konstrukciók áttekintésére, hiszen csak így találhatjuk meg a legjobb hitelkártyát.

Amikor meghoztuk a döntést, mindenképp figyeljünk arra, hogy vegyük igénybe mindazon szolgáltatást, amit ajánl, vagy korábban ígért a hitelkártya társaság. Nagyon jó, ha az embernek van hitelkártyája, de használjuk körültekintően.

Egy jó tanács: mindig fizessük be számláinkat időben, ez elősegíti a kreditünk növelését és ezáltal megnövekedik a vásárlóerőnk. Nincs más hátra, mint hogy átnézzük és összehasonlítsuk a hitelkártya társaságok által ajánlott lehetőségeket.

Mit gondolsz?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

GIPHY App Key not set. Please check settings

Mik a hitelkártya előnyei és hátrányai?

Hogyan válasszunk hitelkártyát 1.

Hogyan emeljük meg a hitel limitünket

Hogyan emeljük meg a hitel limitünket