in

Hogyan emeljük meg a hitel limitünket

Hogyan emeljük meg a hitel limitünket
Hogyan emeljük meg a hitel limitünket

5 tipp a hitel limit emelésére

A mai világban meglehetősen nehéz összehozni, hogy a létszükségletet kielégítő dolgok megvásárlása mellett a családi nyaralásra is maradjon pénz. Sokan megnövelik a hitelkártyalimitet annak érdekében, hogy nagyobb pénzügyi szabadságot élvezzenek és fedezni tudják a jelenlegi és jövőbeni kiadásokat. Íme egy pár tipp, hogy hogyan is emelhetjük meg a hitel limitethitelkártyánkon.

Fizessük be a számláinkat időben

Ez az egyik legfontosabb tényező, amit a bank figyelembe vesz, amikor szeretnénk megemelni a hitel limitet. Amennyiben a befizetések időben történtek, akkor jó ügyfélnek minősülünk és ez nagyban megnöveli annak esélyét, hogy a hitel limitmegnövelésére irányuló kérelmet elfogadják. Mindenképp bizonyosodjunk meg afelől, hogy minden számlánk be van fizetve, amikor is a hitel limit növelését szeretnénk.

Legyünk megbízhatóak

bankok a megbízható ügyfeleiket nagy becsben tartják. Ez függ a havi rendszerességű visszafizetéstől és attól, hogy hogyan is kezeljük kiadásainkat. Ha van állandó jövedelmünk, tervezzük meg kiadásainkat és maradjunk a hitel limiten belül – ekkor megbízható ügyfelek maradunk. Ezek a tulajdonságok egyértelműen hozzájárulnak a hitel limit összegének megemelésének sikerességéhez.

Maradjunk a hitel limit keretein belül

A minimum összeg befizetése nem mindig elegendő; fontoljuk meg, hogy rendszeresen, vagy minden alkalommal egyre nagyobb összeget fizessünk be. Elengedhetetlen, hogy a hitel limit keretein belül maradjunk. Mutassuk meg a banknak, hogy a fennmaradó összeget gyorsabban vissza tudjuk fizetni, ezzel bizonyítva, hogy a kiadásainkat kezelni tudjuk, és így képesek leszünk egy magasabbhitel limitet is megfelelően kezelni.

Ügyeljünk a tiszta hitel történetre

Ez szükséges. Minden kései befizetés ront a hitel történetünkön és rontja annak esélyeit, hogy hozzájutunk a magasabb hitel limithez– legyen az akár a telefonszámlánk, egy személyi kölcsön vagy a lakás törlesztője. Fizessük be számláinkat időben, és amennyiben lehetséges, kicsit többet is fizessünk vissza mint amennyi elő van írva. Ez bizonyítja hogy képesek vagyunk egy magasabb limitet is kezelni a jövőben. A magas hitel limittel rendelkező kártyák nem feltétlen jók, csak ha megfelelően tudjuk kezelni.

Szabályok és szabályozások ismerete, betartása

Egy másik szempont ami alapján döntés születik a hitel limit megemeléséről, hogy mennyire vagyunk tisztában és mennyire tartjuk be a bank által létrehozott szabályokat. Nem engedhetjük meg magunknak hogy ezeket figyelmen kívül hagyjuk és negatív hatással legyen a hitel limit megemelésekor. Ismerjük meg a követelményeket és bizonyosodjunk meg afelől, hogy betartjuk ezeket.

A magas limittel rendelkező hitelkártyák kezelése nem annyira bonyolult, mutassuk meg hogy felelősségteljesen tudjuk kezelni a tartozást. Ezeket az alap dolgokat követve megnövekedett esélyekkel állhatunk a hitel limit megnövelésének sikeressége elé. Továbbá segít a későbbiekben is, amikor új hitelkártyát szeretnénk, illetve tovább erősíti a jó minősítésünket.

Amennyiben azt fontolgatjuk hogy meg szeretnénk emelni a hitel limitet, mindenképp bizonyosodjunk meg afelől hogy kezelni fogjuk tudni a többlet hitelt, és hogy ezt a személyes körülmények lehetővé is teszik. Ha nem tudjuk hogyan növeljük meg a hitel összegét a bankunknál, hívjuk fel telefonon, szívesen állnak rendelkezésünkre.

Hogyan válasszunk hitelkártyát 2.

Hogyan válasszunk hitelkártyát 2.

Lakáspiaci hitel trend

Lakáspiaci hitel trend