in

Hogyan válasszunk hitelkártyát 1.

Mik a hitelkártya előnyei és hátrányai?
Mik a hitelkártya előnyei és hátrányai?

Az első hitelkártya kiválasztása:

Rengeteg fajta hitelkártya közül tud választani az, aki először szeretne hitelkártyát, így meglehetősen nehéz lehet a döntés. Egy azonban mindenképp szükséges, az pedig a következő: a hitelkártya passzoljon az életstílusunkhoz és a költekezési szokásainkhoz. Ahhoz, hogy a legjobb kondíciókkal jussunk a hitelkártyához, amit a legjobb bank kínál, elkerülhetetlen, hogy végezzünk egy kis kutatást e témában.

El kell döntenünk például, hogy mire is akarjuk használni majd a hitelkártyát. A hitelkártyát ideálisan termékek vásárlására használjuk a bankszámlánkon található
pénzforrás egy részével kiegészítve. Minden hó végén a számla kifizetésre kerül. Ez egy jó példája annak, hogy hogyan is használjuk ahitelkártyát készpénzzel megvásárolható termékek esetén.

A következő lépésben elő kell készítenünk egy tervet, ami arra irányul, hogy hogyan is fogjuk a számláinkat kifizetni. A teljes összeget egyben is kifizethetjük, avagy minden hónapban csak a minimum befizetendő összeget is fizethetjük. Egyes emberek arra használják ahitelkártyát, hogy készpénzt vegyenek fel ATM-ből.

Amennyiben többek között pénzfelvételre szeretnénk használni a hitelkártyánkat, ügyeljünk arra, hogy olyan hitelkártya konstrukciót válasszunk, amely a legkisebb
készpénz-felvételi díjat foglalja magában. Ez helyes használat, amennyiben sokat utazunk.

Adós, adóslista, felszámolás, milliárdos hiányok

Adós, adóslista, felszámolás, milliárdos hiányok

Hogyan válasszunk hitelkártyát 2.

Hogyan válasszunk hitelkártyát 2.