in

Hitel BAR listásoknak?

Hitel BAR listásoknak?
Hitel BAR listásoknak?

Nagyon gyakran lehet újságokban hirdetésként olvasni olyan ajánlatokat, melyek kifejezettek azokat célozzák meg pénzügyi termékekkel, akik BAR listán szerepelnek. Csak nagyon kevés esetben kaphatnak az ilyen besorolású adósok újabb hitelt banktól.

Két típusú megjelöléssel rendelkeznek az ilyen adósok, így aktív és passzív státusszal vannak megjelölve. Aki aktív, az nem kaphat újabb hitelt, passzív esetben már erre van lehetőség, azonban csak kevés esetben és jóval szigorúbb bírálati eljárást végez a bank.

Érdemes minden esetben inkább banktól érdeklődni, hogy milyen BAR listásoknak szánt hitel áll rendelkezésre, melyet teljes biztonsággal lehet felvenni. Kisebb pénzügyi cégektől nem érdemes ilyen pénzügyi ajánlatokat igénybe venni, mert általában nagyobb bajba kerül az adós, mint amilyenben előtte volt.

A kamatozás mértéke mindig nagyon fontos, így erre egy BAR listás igénylőnek még inkább nagyobb figyelmet kell fordítani. Csak akkor vegyen fel hitelt újságokban hirdető cégektől, ha azok ismertek és hallott már pozitív tapasztalatot velük kapcsolatban.

A hitelhez jutás BAR listásként nem egyszerű, így mindenképpen el kell kerülni ezt a helyzetet, amit csak úgy lehet, hogy mindent megfelelően fizet, így nem marad el a számlák befizetésével és a törlesztések kiegyenlítésével.

Ha szeretne megfelelő feltételek mellett BAR listásként hitelhez jutni, akkor főként a nagyobb bankoknál érdeklődjön, hogy náluk lehetőség van-e arra, hogy ilyen esetben milyen pénzügyi termékek állnak rendelkezésre. Nézze meg interneten is az aktuális ajánlatokat!

Saját érdekében forduljon hitel ügyintézőhöz!

Saját érdekében forduljon hitel ügyintézőhöz!

Hitel a pénzügyi gondok megoldására?

Hitel a pénzügyi gondok megoldására?