Kövess!Lájkold Facebook oldalunkat is! Kövess minket!

Hitelt csakis körültekintően!

Ha nem áll rendelkezésére kellő összeg ahhoz, hogy megvásárolja az adott televíziót, háztartási gépet, számítógépet, autót vagy éppen lakást, melyre szüksége van, akkor forduljon bankokhoz!

Persze minden esetben csak addig nyújtózkodjon, ameddig a takarója ér, vagyis ne vállaljon be a hitel esetében magasabb törlesztő részletet, mint amelyet minden gond nélkül ki tud fizetni.

Egy hitel futamideje a néhány hónaptól a több évtizedig is terjedhet, amely miatt alaposan meg kell fontolni, hogy éppen mekkora összeget vesz fel. Ennek függvényében kell a banki ajánlatok között is széles körben tájékozódni, hiszen mindenhol más-más kondíciók mellett lehet megtalálni az egyes ajánlatokat.

A hitelek felvételekor az egyik legfontosabb összehasonlító segítség a Teljes Hiteldíj Mutató legyen, amely kifejezi azt, hogy a futamidő leteltével mekkora az az összeg, melyet vissza kell fizetni a tőkén túl.

Nem szabad rögtön besétálni abba a csapdába, amikor nulla százalékos THM-el hirdetnek hiteleket, hiszen általában a kisbetűs részbe van elrejtve maga bank nyeresége.

Ha nem tudja eldönteni, hogy melyik az a hitel lehetőség, amely az Ön anyagi lehetőségeihez a legjobban megfelel és nincsen is otthon a banki szolgáltatások világában, akkor ne habozzon, hanem egy hitelügyintézőt keressen fel, aki mindenben a segítségére lesz.

Mindig legyen nagyon körültekintő, hogy mit tartalmaz a hitelszerződés! Mindig azt a bankot keresse fel, ahol a legkörültekintőbbek az ügyfelekkel szemben. Különféle pénzügyi kifejezések kapcsán pedig tájékozódjon az interneten!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..